KIES HET PACK EN DE ACCESSOIRES DIE BIJ JE PASSEN

Je kunt de functionaliteit van je Explore Outdoor-telefoon uitbreiden met verschillende unieke packs en accessoires voor meer flexibiliteit en veelzijdigheid. Elk Pack kan onderweg aan de achterkant van de Explore worden bevestigd om je avontuur te verbeteren en je langer en verder te laten gaan zonder verbinding te verliezen. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor buitenactiviteiten zodat je meer krijgt van wat je het meest nodig hebt.

ADVENTURE PACK

Het Adventure Pack is gratis inbegrepen bij je Explore-telefoon. Het geeft je:

 • Betere connectiviteit met een verbeterd signaal versterkt door een krachtige GPS-keramische patch-antenne
 • bijna twee keer de levensduur van de batterij van een extra batterij
 • een case * om uw telefoon veilig te houden met een karabijnhaak * om aan uw jas of rugzak te bevestigen voor gemakkelijke toegang
 • premium topografische kaarten met Skyline augmented reality van ViewRanger, kies gewoon de kaarten die bij u passen

Het Adventure Pack is speciaal ontworpen om op de achterkant van het Land Rover Explore-toestel te passen via het magnetische vergrendelingssysteem. Met behulp van pogo-pennen die contact maken met 8 vergulde contactpunten op de Explore-telefoon, is de batterij verbonden via 4 magneten. Het is ook zo sterk als de telefoon zelf. Een extra kan handig zijn als u een langere reis plant.

Het is ook volledig duurzaam, voldoet aan IP68 en doorstaat exact dezelfde val- en temperatuurtests als de Explore-handset.

* Alleen inbegrepen in de retail verpakking.

BIKE MOUNT PACK

SATNAV VOOR JE FIETS

Een universeel montagesysteem, zodat u uw Explore-telefoon kunt gebruiken als een navigatietool tijdens het fietsen. Regen en vibraties zijn geen probleem voor deze robuuste, waterdichte telefoon.

Het pakket bevat 3 delen:

 • Een polycarbonaat / TPU beschermhoes met een bevestigingspunt aan de achterkant voor montage op uw fiets. Dezelfde hoes kan ook gebruikt worden voor de karabijnhaakbevestiging om hem gemakkelijk mee te nemen.
 • Een roestvrijstalen stuurpenvoet die is ontworpen voor alle standaard racefietsen, hybride fietsen en mountainbikes, met een in hoek verstelbaar vergrendelingsmechanisme (bevestigd met een standaard inbussleutel van 5 mm) en een draaibare hoofdeenheid zodat u uw telefoon naar wens zowel in een portret als in een landschap oriëntering kunt bevestigen en zelfs kunt kantelen om de kijkhoek aan te passen.
 • Een verstelbare stuurhouder die bovendien past op alle stuurdiameters van 25-32 mm die te vinden zijn op bijna alle mountainbike-, hybride- en racefietsen.

LEREN FOLIOHOESJE

Dit zwarte hoesje van echt leer is speciaal voor de Land Rover Explore-smartphone ontworpen. Het heeft een op maat gemaakte, impactbestendige, lichtgewicht behuizing van polycarbonaat (PC) en een magnetische sluiting.
Bovendien heeft het drie interne opbergvakjes voor je creditcard of ID-kaart en een vakje voor contant geld. Ook is het gemaakt van RFID-blokkerend materiaal ter bescherming tegen fraude.

Hoofdkenmerken:

 • echt leren hoesje in foliostijl
 • Land Rover-logo in reliëf op de voorkant
 • inclusief drie interne opbergvakjes voor pasjes en een vakje voor contant geld
 • RFID-blokkerend materiaal tegen fraude

SCHERMBESCHERMER VAN GEHARD GLAS MET ANTISCHITTERING

Schermbescherming met een matte afwerking die ontspiegelingseigenschappen biedt, speciaal ontworpen om de leesbaarheid van het scherm bij fel zonlicht te vergroten.
Beschermt het scherm van de Explore tegen krassen en scheuren, terwijl een coating vingerafdrukken en vegen voorkomt zonder de gevoeligheid van de scherm of handschoenmodus te beïnvloeden.
Het bevat ook een reinigings- en applicatie set die een eenvoudige en snelle montage mogelijk maakt.

Belangrijkste kenmerken:

 • 9H Screen Shield
 • Kras- en slagvast
 • Oleofobe coating voorkomt vlekken en vingerafdrukken
 • Anti-glare afwerking voor buitengebruik
 • Applicatieset inbegrepen

BATTERY PACK

De kern van de Land Rover Explore is een krachtige batterij van 4000 mAh die twee dagen van normaal gebruik levert, of een volledige dag aan activiteiten met constant het 5" HD-scherm en GPS-navigatiekartering geactiveerd. Maar als je zelfs meer stroom nodig hebt, is er een nog groter batterijpakket te koop.

Het Battery Pack levert ultieme batterijprestaties. U hoeft nooit meer zonder stroom te zitten - woon-werkverkeer, reizen en weekendjes weg.

De Land Rover Explore-batterij is een 4.370 mAh lithium-polymeervoedingspakket, dat de telefoon kan opladen terwijl hij is bevestigd en de capaciteit van de batterij van de Land Rover Explore-telefoon verdubbelt. Met het Battery Pack aangesloten, is de totale levensduur van de batterij minimaal een weekend, gebaseerd op normaal gebruik.

BINNENKORT VERKRIJGBAAR